Ако искате да прекратите договора си, можете сами да го направите чрез Move.
- Влезте в Move със своя профил.
- В лентата със задачи вляво отидете на Лични данни.
- Превъртете надолу. В долната част на страницата ще видите раздела Данни за договора.
- Кликнете върху Прекратяване на работа, за да прекратите договора си.