Припинення договору в Move

Якщо ви хочете припинити свій договір, можете самостійно зробити це в Move.

  1. Увійдіть у Move за допомогою свого облікового запису.
  2. На панелі завдань ліворуч перейдіть до Особисті дані.
  3. Прокрутіть сторінку вниз. Унизу сторінки ви побачите розділ Дані договору.
  4. Натисніть Повідомити про припинення роботи, щоб припинити свій договір.