Jeśli chcesz zakończyć swoją umowę, możesz zrobić to samodzielnie w Move.
- Zaloguj się do Move na swoje konto.
- Na pasku zadań po lewej stronie przejdź do Dane osobowe.
- Przewiń w dół. Na dole strony znajdziesz sekcję Dane umowy.
- Kliknij Zgłoś zakończenie zatrudnienia, aby zakończyć swoją umowę.