Якщо ви хочете припинити свій договір, можете самостійно зробити це в Move.
- Увійдіть у Move за допомогою свого облікового запису.
- На панелі завдань ліворуч перейдіть до Особисті дані.
- Прокрутіть сторінку вниз. Унизу сторінки ви побачите розділ Дані договору.
- Натисніть Повідомити про припинення роботи, щоб припинити свій договір.