Dacă vrei să îți închei contractul, poți face acest lucru singur în Move.
- Autentifică-te în Move cu contul tău.
- În bara de activități din partea stângă, mergi la Date personale.
- Derulează în jos. În partea de jos a paginii vei găsi secțiunea Date contractuale.
- Apasă pe Anunță încetarea contractului pentru a-ți încheia contractul.